Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

További Hírek

Az Intel a CES 2022-es bemutatója során jelentette be, hogy összehajtható laptop kijelző fejlesztésén dolgozik.

Kinek ne villanna be a fontos ábrázatot vágó menedzser képe, amint lehetetlen sebességgel pötyög egy féltéglányi méretű, félig okos, félig a klasszikus jegyeket magán hordozó telefonon. Ez már a múlt, csakúgy, mint a Blackberry mobiljai.

Habár hivatalos bejelentés nem érkezett a dél-koreai gyártó részéről, Evan Blass szivárogtató jóvoltából megtudhattuk, miként festhet majd a Galaxy Tab S8.

A Swiss-Mile Robot, más néven ANYmal négykerekű szerkezet képes magától járni, gurulni és felállni – gyakorlatilag úgy mozog, mint egy kutya.

Az Engineered Arts nevű brit robotikai cég egy lenyűgöző humanoid robotot mutatott be, amely hátborzongatóan valósághű arckifejezéseket képes felvenni.

A világ legnagyobb antennája Kína szívében üzemel, a fejlesztési projektben részt vevő mérnökök és tudósok szerint a Föld bármely pontján képesek vele irányítani az óceánok mélyén pásztázó tengeralattjárókat.

A Princeton Egyetem és a Washingtoni Egyetem kutatói olyan képalkotó rendszert fejlesztettek ki, ami csupán akkora, mint egy kisebb sószem.

Az időkristályok úgy hangzanak, mintha egy videójáték-karakter által összegyűjtött kincsekről lenne szó, a valóságban azonban a kvantumkomputerek egyik kulcsfontosságú komponenseiről beszélhetünk.

Az úgynevezett Xenobotokat mesterséges intelligencia tervezte, viszont emberi kéz által lettek összeszerelve, és képesek arra, hogy meggyógyítsák saját magukat.

Az új, háromdimenziós nyomtatással előállított, műanyagból álló metamatéria segítségével 94 százalékban kiküszöbölhetőek az irritáló hangzavarok.