Novemberben mutatkozhatnak be az M1X chippel felszerelt MacBook Pro laptopok

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 17. - 16:49

Az Apple több fontos eseményt is tartani fog az ősszel, melyek közül kiemelendő az új iPhone-ok, Apple Watch okosórák, valamint a felturbózott iPad minik és MacBook Prók bemutatója.

Mark Gurman bennfentes iparági szivárogtató legújabb cikkében arról írt, igazán eseménydúsnak ígérkezik az idei ősz, már ami az Apple-termékeket illeti, hiszen a cupertinói techóriás szeptember végétől kezdődően egészen novemberig sorozatosan fedheti fel legújabb eszközeit – írta a MacRumors hírportál.

Mint ahogyan azt már korábban megszokhattuk, 2021-ben is szeptemberre eshet az új iPhone-ok bemutatója, a 13-as széria Pro és Pro Max modelljei minden bizonnyal megkaphatják a sokak által régóta várt 120 Hz-es LTPO OLED-kijelzőt, valamint feljavított kamerákat is szerelhetnek az okostelefonokba.

Az új iPhone-okkal párhuzamosan debütálhatnak a felújított iPad mini táblagépek és Apple Watch Series 7 okosórák, illetve a harmadik generációs AirPodsok is, így igencsak mozgalmas lehet a soron következő rendezvény.

Mivel 2019 óta nem történt számottevő változás a 16 colos MacBook Prók felhozatalánál, ezért nem véletlen, hogy rengetegen várják már a ráncfelvarráson átesett laptopok megjelenését, amire állítólag novemberben számíthatunk.

Az Apple a hagyományos, 16 colos notebookokon kívül 14 hüvelykes laptopokról is lehullajthatja a leplet, egyúttal kukázzák az eddigi Intel és AMD processzorokat, melyek helyét átvehetik a saját fejlesztésű M1X chipek, melyekkel forradalmasíthatják a piacot.

Ha beigazolódnak a szivárogtatók feltételezései, akkor minden idők legerősebb laptopjait láthatjuk majd ezen az online show-n, ami nemcsak teljesítményben, hanem ár-érték arányban is legyőzhetetlen lesz.