Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Nagy bejelentést tett Zsozeatya (videó)

Zsozeatya, a hazai YouTube egyik legismertebb figurája, aki napi szinten szórakoztatja játékvideóival a közönséget az internetet, most újabb nagy bejelentést tett.

...svg content...Fotó: YouTube/zsozeatya
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Zsozeatya tipikus példája annak, ha valaki kitartó és tehetséges, nagyon messzire juthat. Abszolúte a nulláról indult, és sokan másokkal ellentétben nem milliós technikával kezdett, hanem egyszerű eszközökkel, mint a TheVR.

Mindketten nagyon magasra jutottak, a TheVR például ismét komoly díjat nyert a Forbes-nál, mialatt hatalmas nézettséget generálnak a videóikkal, nemcsak játék témában. Többségében ők is játszanak, erre épül a csatornájuk, akárcsak Zsozeatya esetében, aki több nagy álmát is teljesítette az évek alatt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Megvette álmai autóját, munkát ad a barátainak, nagy családot alapított, és nem utolsó sorban, saját energiaitala van NBER néven, ami már több ízben kapható. Folyamatosan frissül a brand, és most újabb nagy bejelentést tett a csatornáján az alapító, amire sokan felkapták a fejüket.

Kiderült ugyanis, hogy ismét országos szinten lehet majd vele találkozni a különböző helyszíneken, köszönhetően a Sparral kötött megállapodásnak és a roadshow-nak. Zsozeatya és a Spar nem először működik együtt, a részleteket pedig a Zsizitől megszokott frappáns stílusú videóban találhatjátok, egy kis koccintással a végén.