Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Zámbó Krisztián már nem tudna belekezdeni egy új kapcsolatba

Nem is akarna, mert nagyon szereti a szerelmét, Takács Zsuzskát, aki egy csodálatos nő, és minden nehézség ellenére kitartottak egymás mellett.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka szintén bizonyítja, nagyon is lehetséges a hosszú, boldog házasság. Nyilván náluk is voltak hullámvölgyek, ugyanakkor azokon túl tudtak lendülni, és nagyon boldogok. Schobert Lara, a legnagyobb gyermekük is kiegyensúlyozott kapcsolatban él, aki legutóbb arról beszélt, hogy egy nap kétgyermekes édesanya szeretne lenni.

Zámbó Krisztiánnak egyelőre nem adatott meg az apaság, de ami késik, nem múlik. Abszolúte nyitott rá, akárcsak a házasságra a szerelmével, a mindig nagyon csinos Takács Zsuzskával, akivel ugyan többször szakított, rendre visszataláltak egymáshoz. A Story-nak mesélt arra, hogy már nem is tudna mással lenni, és nem is akarna. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda.” – mondta Krisztián, aki reméli, a közeljövőben megtapasztalhatja, milyen édesapának lenni.

„Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra!” Zsuzsi, aki fiatalabb a párjánál, úgy érzi, meg kellett érnie Krisztiánhoz, egyszerűen felnőtt a feladathoz.

„Eddig még én magam is gyereknek éreztem magam, de az utóbbi egy évben egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás. Persze előtte még jó lenne összeházasodni és saját lakásba költözni. Szeretnénk biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosítani a leendő gyerekünknek!” – fogalmazott a nagyon boldog Zsuzsi.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.