Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Xavi tisztázta, miért perelt be két újságírót: „nem tűröm a hazugságokat”

A héten több érdekes történet is napvilágot látott a Barcelona edzője kapcsán, aki most tisztázta, mi is történt valójában.

Fotó: EPA/Toni Albir
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barcelona edzője, Xavi Hernández pénteken megerősítette, hogy jogi lépéseket tesz két újságíró ellen, akik szerinte kitalált történeteket állítottak össze róla. Mint ismert, a héten több olyan hír is napvilágot látott, melyek szerint Xavi nem volt elégedett az egyik riporttal, melyben azt állították róla, hogy azt követelte az edzői stábjától, hogy mindenki tegye az asztalra a telefonját, hogy megállapíthassa, hogy a saját csapatából szivárgott-e ki valamilyen információ.

Egy másik történet pedig egy újságíróról szólt, aki azt állította, hogy Xavi üzent neki, és panaszkodott az általa közzétett kritikák miatt, amit a Barca-főnökhöz közeli források már akkor cáfoltak, a szóban forgó riporter pedig később visszavonta az állítását. Az ESPN jelentése szerint az elmúlt hét kálváriájának margójára Xavi a szombati, Las Palmas elleni LaLiga-mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette: Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Megértem a kritikát, de van egy határ. Nem tűröm a hazugságokat vagy azt, hogy az emberek kitaláljanak dolgokat. Itt az ideje, hogy azt mondjam, elég volt, ezek masszív hazugságok, úgyhogy itt a pillanat, hogy cselekedjünk.”

A tőle korábban nem megszokott módon Xavi ebben a szezonban már többször kritizálta a médiát, decemberben azt sugallta, hogy a negatív sajtó hatással van csapata teljesítményére. Sőt, a klubot körülvevő intenzív médiakörnyezet volt az egyik tényező, ami miatt januárban bejelentette, hogy a szezon végén távozik.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.