Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,15 Ft
Euró
384,16 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
67,810 $

Szarkaként lopkodják az újságírók az Air Force One különböző tárgyait

A Fehér Házi Tudósítók Szövetsége figyelmeztette a sajtómunkatársakat, hogy tartózkodjanak a hivatalos elnöki repülőgép, az Air Force One különböző tárgyainak eltulajdonításától.

További Hírek

Mint ismert, Jode Biden bejelentette, hogy újra elindul az elnökválasztáson, noha sokan aggódnak kora miatt. Most pedig nem kímélték az ezzel kapcsolatos kérdésekkel.

Jelentősen több újságírót gyilkoltak meg és börtönöztek be idén az előző évekhez képest, ehhez pedig nagyban hozzájárult a február végén kirobbant orosz-ukrán háború is.

Egyes jogvédő csoportok beszámolója alapján az elmúlt hetekben százakat tartóztattak le, köztük több mint 40 újságírót.

Kissé unortodox formája ez egy kérésnek, ám valahol érthető, hiszen az ország újságírói rendre hívogatják és SMS-ekkel bombázzák a miniszterelnököt.

A tisztviselő az elhunyt médiaszemélyek előtt tisztelgett, valamint háláját fejezte ki az információs fronton helyt álló személyeknek.

A két újságírót csütörtökön gyilkolták meg, a haiti biztonsági erők azonban közölték, pénteken megtalálták az áldozatok holttestét.

Saját otthonában ölték meg Fredy López Arévalo veterán mexikói újságírót, miközben Alfredo Cardoso fotóújságíró életét is kioltották fegyveresek.

A BBC két tudósítója hétfőn egész egyszerűen kisétált egy fehéroroszországi sajtókonferenciáról, miután a tisztviselők kiállították a fogva tartott Roman Protaszevicset, hogy beszéljen a múlt hónapban történt kényszerleszállásról.