Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Ilyen trendi és vagány Will Smith és Martin Lawrence az új Bad Boysban (fotók)

Will Smith és Martin Lawrence az új Bad Boysban is odateszik magukat, és többek között a divat oltárán is hozzák a kötelezőt.

Fotó: YouTube/Sony Pictures Entertainment
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, megjelent a Bad Boys 4 első előzetese, amit sokan vártak. Will Smith régóta legenda a szakmában, aminek a 80-as évek közepén futott neki, és azóta számos nagy sikert ért el. A még mindig csak 55 éves világsztár, aki a 60-as évek végén látta meg a napvilágot, imád filmezni.

Ugyanez igaz Martin Lawrence-re, aki valamivel idősebb nála, a következő hónapban fogja ünnepelni az 59. születésnapját. Időről időre kap némi kritikát a formája miatt, és ez a Bad Boys 3-ban sem volt másképp, de ettől függetlenül nélkül el sem lehetne képzelni ezeket a filmeket. Még mindig úgy gondoljuk, hogy a 90-es években forgatott első résznél nincs jobb. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A folytatás azonban jobb lehet, mint a Bad Boys 3, és talán a második részt is sikerülhet felülmúlniuk. Már nem kell sokat várnunk a nagy pillanatra, amikor is mozikba kerül a legújabb epizód. Természetesen a készítők arra is figyeltek, hogy a két zsaru hozza a vásznon a divatot, megtartván a régi stílusukat.

Will a filmben az elegáns vonalat képviseli, míg Martin a full lazát, de közben ő is trendi marad. Nagy párost alkotnak, sokan imádják a duójukat, és látván az első trailert, ha nagy siker lesz a film a mozikban, kötelező megcsinálni az ötödik részt. Általában addig futnak ezek a filmek, amíg már nem robbantanak túl nagyot a kasszáknál.

Két újabb felvételt nézhetünk meg a világ legismertebb zsarupárosáról, háttérben egy új Porschéval, ami elengedhetetlen kelléke a filmnek. Az első és a harmadik részben is a német gyártó gépével rohangáltak, míg a másodikban Will egy Ferrarit vezetett. A stílus ugyanaz, nagyon várjuk ezt a filmet.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.