Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Vitézy Dávid Karácsonynak üzent: „Gergő, kérlek vigyázz a villamosvágányok mellett!”

Frappánsan üzent Vitézy Dávid Karácsony Gergelynek, akivel soha nem lesznek barátok, de talán még munkatársak sem.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég Karácsony Gergely még arra is nyitott volt, hogy Vitézy Dávid a helyettese legyen, viszont ezért cserébe több alázatot várna. Azóta minden megváltozott, már hallani sem akar arról, hogy egyáltalán közösen dolgozzanak a Városházán.

Jelenleg valószínűleg egy légtérben sem akarna lenni Vitézyvel, akit a Fidesz jelöltjének tart, és kitart emellett. Kemény üzeneteket fogalmaz meg a riválisával szemben, aki a plakátrongálás miatt már büntetőfeljelentést tett ellene, így lehetséges, hogy Budapesti vezetője pénzbüntetésre számíthat. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Kérdés, azt milyen pozícióban fizetné be, mert ma lehetséges, hogy elveszíti az állását. Vitézy nagyon ezen dolgozik, addig Karácsony már Orbán Viktor lányát is belevonta ebbe az egészbe, ami sokaknak nem szimpatikus. Kérdéses, mennyire kifizetődő ez a taktika, stílus, amit Karácsony Gergely választott a végére.

Vitézyt sem kell félteni, Karácsony egyik videója alatt kommentelt, és azt írta: „Gergő, kérlek vigyázz a villamosvágányok mellett!” Utalhatott ezzel arra, hogy Karácsony közel a sínekhez készített videót, és inkább figyeljen oda. Pár óra múlva kiderül, ki lesz a boldog kettejük közül, mindenesetre Karácsony már megtippelte a végeredményt.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.