Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Karácsony Gergely beült egy pizzára az IGEN pizzériába, és tippelt

Karácsony Gergely pizzával hangol a választási hajrában, és megtette a tippjét, de arról nincs információ, hogy vereség esetén is felfedné a titkát.

...svg content...Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely olyan stílust vett fel a választások végére, amit eddig nemigen láthattunk tőle. Folyamatosan támadja Vitézy Dávidot, és nemigazán válogat a szavak között, legutóbb már Orbán Viktor lányát is belekeverte ebbe az egészbe.

Természetesen Budapest főpolgármestere is szavazott, és nyilván nem Vitézy Dávidra, ellenben Orbán Viktor miniszterelnökkel, ami láthatóan nem tetszik a riválisnak. Vitézy tagadja, hogy a Fidesz embere lenne, és már büntetőfeljelentést tett Karácsony miatt, aki a plakátrongálással átlépett egy határt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Érdekes lesz a folytatás, és látni azt, adott esetben hogyan reagál majd Karácsony, ha vereséget szenved, amivel lejtmenetbe kerülhet a politikai pályafutása. Vitézy Dávid a fő esélyes, aki számára nagyon jól és rosszul is elsülhet az, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépett a javára, melyről a kormányfőnek is megvan a véleménye.

„Ahogy 5 éve, úgy most is szalvétára írtam a tippem. Pár óra, és kiderül, ismét eltaláltam-e. A szabad Budapestnek szüksége van rád, szavazz! Számítok rád, számíthatsz rám.” – írta Karácsony az IGEN néven futó ismert budapesti pizzéria vendégeként vasárnap délután egy finom pizza kíséretében.

A legfrissebb adatok láttán mindkét főpolgármester-jelölt bizakodhat, mert ilyen számadatok mellett joggal bízhatnak abban, hogy talán egyikőjük felé billen el a mérleg, ami aranyat érhet számukra.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.