Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Vinicius Jr egy egyedi, arany Apple AirPods Max-szal ajándékozta meg Benzemát

Az elmúlt években a két játékos elválaszthatatlan duóvá vált, most pedig Vinicius Jr egy igen különleges ajándékkal lepte meg jó barátját.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro García
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AS jelentése szerint egyre magasabb szintekre emelkedik Vinicius Jr és Karim Benzema barátsága, akik az elmúlt években elválaszthatatlanná váltak, nem mellékesen pedig tavaly a Real Madridot a híres duplázáshoz segítették. A két játékos a pályán mindig összhangban van, ám úgy tűnik, barátságuk is egyre mélyül.

Ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy Benzema csütörtökön megosztott egy fotót az Instagramon egy új, abszolút egyedi fejhallgatóról, melyet a jelek szerint Viniciustól kapott ajándékba. A fejhallgató azonban természetesen nem egy bolt polcáról lett leemelve, hiszen a kép tanúsága szerint egy aranyozott fejhallgatóról van szó, melyen a „KB9” felirat díszeleg. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Beznema a fotó mellé azt írta:

„Köszönöm kis testvérem.”

Fotó: Instagram/vinijr/képernyőfotó

A két sztárjátékos egyértelműen szoros kapcsolatban áll egymással, Benzema pedig gyakorta úgy viselkedik, mintha ő lenne a nála 13 évvel ifjabb Vinicius idősebb testvére. Nemrég a DJMariio-nak adott interjúban Vinicius így nyilatkozott:

„A legjobb barátom Benzema. A pályán mindig nagyon közel vagyunk egymáshoz, és mindig keressük a játéklehetőséget.”

Maga a fejhallgató pedig egy Apple AirPods Max, a márka zászlóshajó fejhallgatójának személyre szabott változata. Noha azt nem tudni, hogy az aranyozott kivitel és az egyedi felirat mennyit dobott a végösszegen, valószínűleg sokat, így csak annyit tudunk biztosan, hogy a fejhallgató alapára az Egyesült Államokban jelenleg 549 dollár (186 ezer forint).