Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,945 $

Videón, ahogyan Mbappé felveszi a törött orrára a maszkot

Mbappé láthatóan jó hangulatban, semmi akadálya nem lehet annak, hogy a súlyos sérülése ellenére visszatérjen a pályára az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé orrtörése eleinte nagyon aggasztó volt, és arról szóltak a hírek, hogy operáción eshet át a történtek miatt. Ezt végül elvetették, máskülönben talán az egész Európa-bajnokságot ki kellett volna hagynia egyetlen mérkőzés után.

Nem engedhetnek meg hasonlót maguknak a franciák, Mbappé több mint fontos láncszem, de ha nélküle kell játszaniuk, arra is fel vannak készülve. Erre talán nem lesz szükség, mert időközben újra edzésbe állt, immáron arcmaszkban. Kicsit furcsa őt így látni, viszont számos játékos játszott már ebben a formában, egyesek hosszú heteken át. Soron kívül Több mint húszan meghaltak egy közúti balesetben Bolíviában

Egyelőre nem tudni, mennyi ideig kell viselnie a maszkot Mbappénak, mindenesetre közölték velük, változtatniuk kell a maszk színösszeállításán. Az első fotók után videót is kaphattunk arról, hogyan néz ki Mbappé maszkban, és mindenki láthatja, remek hangulatban van az esti hollandok elleni mérkőzés előtt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!