Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,871 $

Mbappé arcmaszkban lépett pályára a francia válogatottban (fotó)

Ez pedig erősen azt jelzi, hogy Mbappé minimum cserekén ott lehet a pályán Hollandia ellen péntek este, ami egy nagyon fontos mérkőzés lesz.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé nemrég egy súlyos sérülés miatt került nehéz helyzetbe, de annyiban szerencsés volt, hogy nem a lába sérült, ami mindig a legfontosabb. A keze sem tört el, az orra viszont annál inkább, bár így is szerencsésebb, mert ha az arccsontja törik el, valószínűleg még a realos debütálása is elhúzódott volna.

Azóta visszatért a pályára, de akkor még nem volt rajta arcmaszk, és a csapattársai is abban bíznak, hogy ott lehet Hollandia ellen. A francia csapat legjobbja már arcmaszkban edzett csütörtökön, ami igencsak arra utalhat, hogy nem fogja kihagyni a hollandok elleni csúcsmeccset. Soron kívül Karácsony Gergely ismét kiakadt a Magyar Nagydíj alatt repkedő helikopterek miatt

Egyelőre nincs arról információ, milyen fájdalmai vannak, illetve mennyire zavarja a játékát a maszk. Az is kérdéses, egy kemény ütközés vagy arcon talált labda mekkora fájdalmakat és sérülést tudna okozni jelenleg Mbappénak.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Csípős választ kapott Karácsony Gergely az F1-es helikopteres posztjára

Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő sem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely legutóbbi posztját, ami ezúttal a Magyar Nagydíjról szólt.