Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Mbappé az orrtörését követően ismét pályára lépett (fotóval)

Minden jel arra mutat, hogy egy fordulat végén Mbappé mégis játszhat a francia válogatott következő mérkőzésén az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Mbappé súlyos sérülést szenvedett a francia csapat első Eb-meccsén. Először arról szóltak a hírek, hogy még aznap este megműtik a Real Madrid sztárját, de végül az a döntés született, hogy elkerülik az operációt.

A legutóbbi információk pedig azt rebesgették, hogy a csatár nem lehet ott a következő meccsen. Azóta a csapatnak több edzése is volt, melyeken Mbappé nem vehetett részt, most azonban visszatért, és szerdán újra edzésbe állt, mint azt a fotón is látni. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Arról nincs információ, milyen edzésmunkát végzett, de mivel még csak maszk sem volt rajta, valószínűleg külön dolgozhatott, könnyített formában. Hamarosan a francia szövetség bejelentheti, mi lesz a sorsa a legértékesebb játékosának.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.