Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,888 $

Ungár Péter szerint Karácsony Gergely nagy öngólt lőtt

Ungár Péter, Vitézy Dávid kampányának főtámogatója nem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely szavait.

...svg content...Fotó: Facebook/Ungár Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég megtört a jég, és Karácsony Gergely esküt tett arra, hogy visszahívja Vitézy Dávidot, aki napok óta próbálja őt elérni telefonon, de hiába. Ma este azonban felhívja a riválisát, bár szerinte ettől még nem fognak megoldódni a problémák, és súlyos vádakat fogalmazott meg a választást követő döntés kapcsán.

Vitézy Dávid sem hagyta szó nélkül azt, amiket Karácsony mondott, majd időközben Ungár Péter válasza is befutott, aki körülbelül 250 millió forinttal járult hozzá Vitézy kampányához. Már csak emiatt sem mellékes számára, hogyan alakul a végeredmény, és egyértelműen egy olyan Budapestet akar látni, amit nem Karácsony irányít. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

„Karácsony Gergely mai sajtótájékoztatójához csak két megjegyzést szeretnék tenni. Összesen négy kerületben nem voltak jelen az ellenzéki delegáltak az érvénytelen szavazatok összegyűjtésénél. A II., a IX., a XIII. és a XV. kerületben.” – kezdte a bejegyzését Ungár Péter a Facebook oldalán.

Ungár meglátása szerint Karácsony mindenképpen öngólt lőtt a kijelenésével, és megindokolta, hogy mire alapozza ezt a véleményét, nem sokkal azelőtt, hogy kihirdetnék az új végeredményt, amit lehetséges, újraválasztás követ.

„Azaz négy ellenzéki vezetésű kerületben. Ott is csak azért nem, mert hiába hívták őket, nem mentek el. Összesen egy kerület egyetlen szavazókörében derült ki, hogy nem voltak megfelelően kötegelve az érvénytelen szavazatok. A III. kerületben, amely szintén ellenzéki vezetésű. Karácsony Gergely vagy a saját polgármestereit vádolja csalással, vagy egy rendkívül felelőtlen hangulatkeltésbe kezdett.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.