Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Turbulencia miatt a United Airlines járatának hét utasa is megsérült

Hét utas könnyebb sérüléseket szenvedett, miután a United Airlines Tel Avivból Newarkba tartó járata péntek este turbulenciába került.

Fotó: Unsplash/Arkin Si
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

A United Airlines 85-ös járatának, egy Boeing 787-esnek 319 emberrel a fedélzetén a tervek szerint a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtéren kellett volna leszállnia, ám a nagy szél és turbulencia miatt kénytelen volt a Stewart Nemzetközi Repülőtér felé venni az irányt. A repülőgép 18:45 körül ért földet a helyettesítő repülőtéren, írja a New York Post.

Michael Bigg, a New Windsor egészségügyi szolgálat műveleti vezetője elmondta, hogy hét utast szállítottak helyi kórházakba kivizsgálásra. A sérülések nem voltak súlyosak, ám az utasok hányingerre és mellkasi fájdalomra panaszkodtak a turbulencia miatt”, mondta Bigg. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A Stewart nemzetközi repülőtéren történő tankolás után a repülőgép a United Airlines szerint folytatta útját a Newark Liberty nemzetközi repülőtérre, ami az eredeti célállomás lett volna.