Tóth Andinak megfordult a fejében, hogy nem tér vissza Magyarországra

Fotó: LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Volt egy bizonyos pont, amikor Tóth Andinak betelt a pohár, és azt gondolta, talán jobb, ha nem utazik vissza Magyarországra.

Tóth Andi körül mindig forr a levegő, rengeteget cikkeznek róla a sajtóban, amiért részben tesz is, de nem érdemli meg azokat a támadásokat, amiket kap. Elmesélte, hogy súlyos pánikrohamai is voltak az évek alatt, illetve gyűlöli az anyuci kisfiaikat.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Legutóbb egy furcsa üzenetet tartalmazó pólóval hívta fel magára a figyelmet, és a LifeTV műsorában, a Brékingben arról is beszélt, hogy mennyire szeret elvonulni, és volt egy pont, amikor elgondolkozott azon, hogy ne térjen vissza Magyarországra.

„Én nagyon szeretek egyébként utazni, de igazából már csak kezdjük ott, hogy Romániában, Erdélyben van, bátyám Németországban, tehát hogy… azért így… most már lehet, értitek, hogy miért, de egyébként nagyon szeretem a nyarat, nagyon szeretem a meleget.”

„Egy-két évente azért szeretek kikapcsolódni, főleg mert sok savat kapok, és ilyenkor nagyon szeretek kiszakadni ebből az egészből, elrakni a telefont és egyszerűen egy-két hétig nem venni tudomást az egészről.”

„Legutóbb példul Erdélyben sikerült elmennem a hegyekbe. Azon a helyen képzeld el, nem volt térerő. Egy könyvem volt, így elraktam a telefont és csókolom. Egy hétig voltam, igen, és amikor elindultunk vissza, egyébként egy táborral voltunk ott, a nagyváradi szigligeti színházzal…”

„Amikor visszafelé jöttünk, mindenkinek elkezdett csipogni a telefonja: ping… ping… nekem meg ‘bing, bing, bing…’ Mindenhol Tóth Andi cikkek, és ott elmorzsoltam egy könnycseppet. Ott úgy voltam, hogy menjünk vissza… Ezt így most, menjünk vissza, légyszi”

„Ott egyébként tényleg nagyon elgondolkodtam, anyukámmal is beszéltem, hogy anya, visszamenjek? De nyilván végzem a dolgom, meg jövök vissza, de néha elcsábít ez a nyugodt élet.