Tóth Andi keményen odarakta, erről sokat fognak beszélni

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi egy nem túl megszokott pólóval állt elő, amiről még egy ideig biztosan beszélni fognak, érdekes lesz olvasni a kommenteket.

Tóth Andi gyakorlatilag állandó támadás alatt áll a közösségi médiában, és időről időre egyes bulvárcikkekkel is gondja akad. Így volt ez legutóbb is, amikor az egyik róla szóló tartalom miatt kellett üzennie.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Az énekesnő, aki már 15 évesen kirepült a családi fészekből és egyedül felköltözött Pestre, nagyon sok támadást élt át, álmaiban nem gondolta, hogy ilyen dolgokon kell átmennie, és talán arra sem számított, hogy ezzel a tehetséggel, ami a kezében van, még mindig nem az egyik legnagyobb sztár.

Ha csak a tehetségét vesszük alapul, akkor nem lehet kérdés, hogy a nemzetközi élvonalban lenne a helye, ehhez azonban többre van szükség, többek között szerencsére is, arra hogy a megfelelő időben legyen a megfelelő helyen.

Jennifer Lopez egy hálós szexi szettben jelent meg, nem semmi a teste

Szerencsére még mindig nagyon fiatal, lehet esélye egy amerikai karrierre, és nem zárta ki azt a lehetőséget, hogy egy brit tehetségkutatóban mutassa meg a képességeit, amivel hatalmas sikerre tehetne szert.

Nemrég elárulta, hogy súlyos pánikrohamai is voltak az évek alatt, amikről csak nagyon kevesen tudhattak. Most pedig egy kemény üzenettel köszönt be, jelezvén azt is, hogy már forog az új klipje, mely áprilisban jelenik meg.