Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jennifer Lopez egy hálós szexi szettben jelent meg, nem semmi a teste

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekes-és színésznő egy újabb divatfotót osztott meg magáról, amiben egy hálószerű szettben jelent meg.

A divat ugyanolyan művészet, mint bármi más, legyen szó festészetről, fodrászatról, vagy bármi másról, amiről rögtön az alkotás jut eszünkbe. A divaton belül is alkotás zajlik, amik már-már művészi hatásúak.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Tehát nemcsak alkotásról van szó, hanem művészetről is, ami egy végtelen tárházzal rendelkezik. Mindig lehet valami apró újdonságot belevinni a divatba, amitől az újból és újból képes megújulni, mint az általában lenni szokott.

A sztárok sokat tesznek hozzá ehhez, hiszen rajtuk keresztül emberek százmillióihoz jutnak el ezek az új ruhák, szettek és kiegészítők. Jelentős szerepet vállalnak abban, hogy mindez igazán különlegessé váljon.

Kim Kardashian mellei teljesen betöltik a teret

Jennifer Lopez a maga közel 150 milliós Instagram-követőtáborával óriási tömegeket képes megmozgatni, és néha egyetlen egy kép is elegendő ahhoz, hogy hatalmas bevételeket generáljanak rajta keresztül a márkák.

Köszönhetően annak, hogy a teste 50 felett is szenzációsan néz ki, miközben az arca képtelen az öregedés igazi jeleit megmutatni, a fiatal generációt is képes meggyőzni, amit nem sokan mondhatnak el magukról.