Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Kim Kardashian mellei teljesen betöltik a teret

Egy szép női mell mindig nagy érdeklődést kelt a közösségi médiában, főleg, ha valaki olyan híres, mint Kim Kardashian.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor joggal mondhatjuk azt, hogy a testiség átjárja a Földünket, nagyon hangsúlyossá vált. Valójában mindig is az volt, de azzal, hogy a közösségi média belépett a képbe, minden felgyorsult.

Elképesztő látni azt, hogy ez a platform mekkora erővel bír, és valójában társadalmi szinten képes formálni az embereket. Új trendek jönnek létre, és olyan emberekből lesznek sztárok, akik ezen lehetőség nélkül talán örökre csak háttérben maradtak volna. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Másodpercenként sok ezer fotó kerül feltöltésre az Instagramra, és szerencsére a sztárok is kiveszik a részüket ebből. Kim Kardashian az egyik legnagyobb név odakint, már több mint 210 millió követője van.

Rácz Jenő szerelmének kerek fenekén ámulhatnak a követők

Mindamellett, hogy ez nem gyenge pénzeket termel, a férfiak és a nők is gyönyörködhetnek abban, hogy milyen csinos és szexi Kim. Az egyik legvonzóbb nő a világon, ezt kár lenne tagadni, amihez nyilván a dús keblei is hozzájárulnak.

Az egyik legvonzóbb dekoltázs az övé, ehhez sem férhet kétség, amit most is megmutatott pár kép erejéig. Az általa bemutatott szett is tökéletes, a kollekció egyik legszebb darabja, amit hatalmas érdeklődés övez.