Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Tóth Andi élő adásban közölte Tóth Gabival, nem ő tiltotta le

Tóth Andi és Tóth Gabi nem a legjobb barátnők, ehhez nem kell sok matek, hogy tudjuk, de rosszban sincsenek, viszont Gabi nagyon szeretné, ha Andi visszatérne a színpadra, mert ott a helye.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars negyedik évada szombaton ért véget, ami történelmi volt, mert soha ezelőtt nem volt férfi győztese a műsornak. Még nagyobb meglepetés született azzal, hogy Krausz Gábor lett a győztes, aki külön kiemelte, szerinte ezt nem ő, hanem Mikes Anna nyerte meg.

A tangójuk is fantasztikus volt, bár a közösségi médiában erősen megoszlanak a vélemények, kinek kellett volna nyernie. Gábor hozzátette, nem fogja azt mondani, hogy megérdemelték a győzelmet, de hálás a sok szavazatért. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának elődöntőjében üzent Gábornak és Annának. Az énekesnő szokásához híven most is átalakult, egy igen látványos és izgalmas ruhában tűnt fel az élő adásban.

Tóth Andi szombaton a Dancingben is fellépett, szenzációs volt, míg vasárnap Tina Turner bőrébe bújt. Abszolúte klasszisként énekelt, ami mellett Gabi sem tudott elmenni szó nélkül, és jelezte, a fiatal lánynak a színpadon a helye.

Gabi kiemelte, nagyon nem tud reagálni Andi dolgaira, mert 4 éve letiltotta őt. Andi gyorsan rávágta erre, hogy ez pontosan fordítva történt, miközben többen felnevettek, Majka sem hagyta ki a ziccert.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.