Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Krausz Gábor nem tagadja, sebzett lélekkel érkezett meg a Dancing with the Starsba

Ugyanakkor ragyogva távozik, ráadásul győztesként, amire több mint büszke lehet, óriási eredmény ez tőle.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak tőle, mástól is az lett volna, de Krausz Gábor valóban a nulláról indult. Semmilyen tánctudással nem rendelkezett és eleinte azt gondolta, ő esik ki elsőként, majd a hetek alatt Mikes Anna megtanította őt táncolni.

Gábor és Anna megnyerték a Dancing with the Starst, amire végtelenül büszkék. A chefnek volt egy sejtelmes nyilatkozata Gelencsér Timinek, amire sokan felkaphatták a fejüket, nem kevesen bíznak abban, hogy már egy párt alkot a győztes duó. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ezek egyelőre csak találgatások, pletykák, de az nem titok, hogy Gábor a Tóth Gabival való szakítás után nehéz helyzetbe került lelkileg. Az egyik táncuk is részben ezt szimbolizálta, majd jött a fordulat.

Krausz Gábor sebzett lélekként érkezett

„Valóban azt szimbolizálta, hogy egy koszos, sebzett csávó idejött, és már lehetett látni, hogy fénylik, de Annának köszönhetem, hogy ez már kívül-belül fénylik, úgyhogy köszönöm szépen.” – mondta az eredményhirdetés előtt Gábor.

Anna kiemelte, soha nem az eredmény volt számukra a legfontosabb, és elárulta, Gábort fel kellett készíteni erre az utazásra, mert nagyon erősnek kell lenni lelkiekben azoknak, akik nyolc adáson keresztül ott vannak a versenyben.

„Fel kellett őt szépíteni, önbizalmat kellett neki adni, és adásról adásra ezt megkapta. Megkapta a visszajelzést a közönségtől, tőlem is, bár én hiába mondtam, hogy olyan ügyes vagy, de ez nem mindig volt elég.”