Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Tóth Andi bevallotta, mi volt számára a legnehezebb a színészkedésben

Elmondása szerint az emberek sosem tudják, mekkora munka egy filmet vagy sorozatot elkészíteni.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Andi már nem egy alkalommal bizonyította, mennyire sokoldalú és tehetséges, hiszen nem csak énekesnőként, de táncosnőként, divattervezőként és színésznőként is megállja a helyét. Korábban például a TV2 Hazatalálsz című sorozatában vállalt szerepet, ahol Orsi karakterét keltette életre. A nézők rajongtak érte, de korábbi nyilatkozata alapján Andi is élvezte a munkát.

A hamarosan érkező új évad előtt pedig egy interjút készítettek a fiatal előadóval, amelyben többek között azt is elmondta, mennyire örült a felkérésnek. Állítása szerint nagyon magára ismert a ráosztott szerepében, ugyanakkor azt sem titkolta, mi volt számára a legnehezebb a színészkedésben – írja a Blikk. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Mindig örülök, ha olyan karaktert kell hoznom a képernyőn, amivel tudok azonosulni és én vagyok azért valamilyen szinten. (…) Nekem mégis nehezebb volt talán az, amikor mondjuk csókolóznom kellett. Adott egy film vagy egy sorozat, vagy bármi, akkor az emberek sosem tudják, hogy az mekkora munka megcsinálni” – fogalmazott.

„Nem is tudom, hány száz ember dolgozott itt. Nagyon nagy munka, sok türelem kell hozzá egymás között is, és ez nehéz, megterhelő” – tette hozzá az Instagram-sztorijában. De korábban azt is megírtuk, hogy Andi újra énekelt, amivel a rajongóit is lenyűgözte. Ugyan nem színpadon énekelt, még ágyban fekve is nagy hangja van, amit ismét bizonyított.

Mindemellett a filmeket is imádja, amikor teheti, időt szán ezen hobbijára. Általában angolul nézi az alkotásokat, ezzel is karban tartva a nyelvtudását, illetve fejleszti is azt. Legutóbb például a Gyűrűk urát nézte újra, amelynek egyes jeleneteit mindig megkönnyezi, főleg azokat, amelyekben Samu szerepel.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.