Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Így formálja magát a nyári szezonra Tolvai Reni a kondiban (videó)

Egy nők által nagyon kedvelt gyakorlatot mutatott be Tolvai Reni, aki rendszeresen edz, és élete eddigi legjobb formáját mutathatja be ezen a nyáron.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is javában készülnek a nyárra, láthattuk, hogy a kétgyermekes sztáranyuka, Szécsi Debóra is milyen erős formában van. Dubajból jelentkezett, a Közel-Keleten pihen a családjával, és nagyon jól érzik magukat. Más hírességek sem vettek vissza a tempóból, többen arra készülnek, hogy az eddigi legjobb formájukat prezentálják.

Ördög Nóri sem panaszkodhat, és egyúttal pár évet biztosan letagadhatna a korából. Mint általában az lenni szokott, Nóri a TV2-vel forgat, a háttérben már javában zajlanak az események a Séfek Séfe 6. évadában, aminek Krausz Gábor az egyik főszereplője. Ha már Krausz, említsük meg Mikes Anna formáját, aki szenzációsan néz ki. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Egymást váltják a hírességek a látványosabbnál látványosabb fotókkal. Gáspár Bea például egy frizurának köszönhetően fiatalodott pár esztendőt, aki ugyancsak szereti a jó időt. Már nem kell sokat várnunk rá, hamarosan itt a tavasz, és elköszönhetünk az igazán hideg időjárástól, ami kezd már nagyon unalmas lenni.

Ilyen hidegben a kondiban is jobban esik az edzés az embernek, Tolvai Reni is így lehet ezzel, aki az edzések szerelmese. Imád fejlődni, látni magán azt, hogy egyre izmosabb, ami valljuk be, jól is áll neki. Évről évre egyre jobb formában lendül, és már most jobban néz ki, mint tavaly nyáron, pedig akkor is magasra tette a lécet.

A csinos, vonzó és szép énekesnő ezúttal egy közkedvelt gyakorlatot mutatott be, ami ráadásul nagyon hatékony is. Le a kalappal Reni előtt, hogy ilyen aktív, kitartó, és mindig meg tud újulni, amire szintén büszke lehet. A formajavulás is csak őt igazolja, sokan kíváncsiak arra, hogyan mutat majd az egyik új bikinijében.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.