Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Elkezdődtek a várva várt fogatások Krausz Gáborékkal a TV2-nél (fotóval)

Sokan vártak már erre a pillanatra, Krausz Gábor pedig izgatottan várja a fejleményeket, ez egy újabb nagyon izgalmas évadnak ígérkezik.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábornak több mint jót tett a válás, még akkor is, ha ez általában szomorú esemény, mert az emberek többsége örökre tervez. Tóth Gabiék is így tervezték, de idővel rá kellett jönniük, hogy mégsem illenek össze egymással, legalábbis ilyen szinteken nem, és a sok próbálkozás után meghozták a döntést.

Érett, felnőtt döntés volt, amivel példát mutattak azoknak, akik évek óta rossz házasságban, kapcsolatban élnek. Nem érdemes sokáig húzni az időt, mivel odakint lehet valaki, akivel minden más lehet. Gabi Papp Máté Bence személyében találta meg ezt a férfit, és csak úgy ragyog a táncos mellett, sok közös van bennük. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Gábort sem láttuk azelőtt ilyen boldognak, köszönhetően Mikes Annának, akivel a Dancing with the Stars negyedik évada alatt szerettek egymásba. Sokan drukkoltak nekik, és nemcsak a verseny kapcsán, mert szerették volna, ha a való életben is duóként működnek tovább. Ez megvalósult, és boldogok, folytatják az ismerkedést.

Ez már nyilván több annál, hiszen kapcsolatban élnek, de ahhoz, hogy jól megismerjünk egy embert, el kell telnie minimum egy évnek, és az összeköltözés mutatja meg csak igazán, mennyire működik mindez. Anna boldogsága is határtalan, és biztosan fogjuk őket még látni közösen egy műsorban, akár a Párharcban.

Most azonban a Séfek Séfe új évada van porondon, ami már a hatodik. A TV2-nek bejöttek a számításai, és a nagy trió folytatja a munkát, kiegészülve a rendkívül csinos és vonzó Ördög Nórival, aki műsorvezetőként van jelen. Alig várjuk az új eseményeket, ám addig sem fogunk unatkozni, sok új műsorral készül a csatorna.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.