Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Elfogytak a szavak Szécsi Debóra új bikinis fotói láttán, egy természetes nő

Cooky áldhatja a sorsot, hogy Szécsi Debóra a párja, aki csodálatos formában van, jelenleg Dubajban pihen a család.

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szécsi Debóra az egyik legszerényebb híresség, többek között emiatt is kedvelik olyan sokan. Nagyobb figyelmet érdemelne a médiában, bár így sem panaszkodhat a profi táncos, mert már 164 ezer követőt számol az Instagramon. Ezek olyan számok, amiket nem kell magyarázni, akárcsak a formáját.

A kétgyermekes édesanya rendkívül büszke lehet, hiszen két gyermek mellett még nehezebb formába lendülni. Debóra azonban panaszkodás helyett szép csendben a szüléseket követően is formába hozta magát, aminek mindenki láthatja az eredményét. Szenzációsan néz ki, és ezzel nem kevés anyukának mutathat jó példát. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Még mindig fiatal, remek génekkel rendelkezik, és mivel odafigyel az egészségére, a bőrápolásra, később sem lesznek igazán gondjai. Ha tippelnünk kellene, a 40-es éveiben lesz a legjobb formában, és azt kell mondjuk, évről évre egyre szebb, szóval abszolúte a lehető legjobb úton halad előre.

Jelenleg az idő neki dolgozik, még akkor is, ha a nők esetében az öregedés másképpen működik. Debóra azonban nem görcsöl rá a témára, inkább tesz a megelőzésért, és manapság sokkal több lehetőség van erre, mint korábban. Számtalan krém, kezelés nyújthat segítséget, nem beszélve az egészséges étrendekről.

Ennek eredményét láthatjuk most Dubajból, ahol a család nyaral. Debóra számára is előbb jött el az idei nyár, és ez a pár nap a sivatagban biztosan feltölti őt, mely kitarthat a tavaszi idényig, majd onnan már csak pár lépés a magyarországi nyár. Ami pedig a bikinis fotóit illeti, csak gratulálni tudunk, megint betalált velük.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.