Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Sikertelen kapcsolatai után újra rátalált a szerelem a magyar énekesre

Új kedvesével nemrég Barcelonában romantikáztak, ahol remekül érezték magukat együtt.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zuber Krisztián, azaz a TNT zenekarból ismert Intinek több sikertelen kapcsolata volt, mielőtt ismét rátalált volna a szerelem. Mint ismert, tavaly előtt Sáfrány Emesével alkottak egy párt, aki a zenész kórházi kezelésének ideje alatt is végig vele volt. Ám a kapcsolatuk végül zátonyra futott, a szakítás mellett döntöttek.

Tavaly nyáron pedig az a hír járta, hogy Inti újra szerelmes, s Nyul Zsuzsához húzza a szíve. Válaszottjával igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat, ám ez nem mindig sikerült, amit a követők is kiszúrtak. Ezáltal mindenki biztosra vette, hogy együtt járnak, még ha hivatalosan nem is vállalták fel a kapcsolatukat. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Később viszont eltűntek a közös fotóik, amelynek kapcsán a Bors a műsorvezetőnőt kereste meg, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni. „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, egyelőre nem szeretnék a magánéletemről beszélni” – fogalmazott akkor. Ám a lap most arról ír, Krisztián újra felhőtlenül boldog: egy csinos, fekete hajú hölgy nyerte el a szívét.

Párjával pedig nemrég útra keltek, s meg sem álltak Barcelonáig. A romantikus utazásról egy videót is megmutatott a zenész, amelyben csokorba szedték a legjobb képeket, emellett arra is fény derült, hogy új kedvesét Dalmának hívják. Egyebet viszont egyelőre nem lehet róla tudni, ám a fényképek alapján mindketten odáig vannak a másikért, s igazából csak ez számít.

A zenész huszonnégy óráig látható Instagram-története alapján többek között andalogtak a városban, illetve a tengerpartot is meglátogatták. Bár egyelőre nem álltak nyilvánosság elé, Inti azt ígérte, hogy hamarosan mindenre fény derül. „Azóta nekem van egy párom, most már több mint egy hónapja. Hál’ Istennek nagyon jól megvagyunk, egyszer, amikor úgy alakul, akkor majd be fogom mutatni” – tette hozzá.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.