Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Ten Hag a megfelelő embernek érzi magát a Manchester United irányítására

Ezzel lehetséges, hogy pár millió szurkoló heves vitába tudna szállni, látván a holland eredményeit, amivel abszolút mélypontra vitte a Manchester Unitedet.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Manchester United az Aston Villa ellen Sir Alex Ferguson játékát idézte, legalábbis, ami a fordítást illeti, mert Ten Haggal nincs igazán stílusa a csapatnak, és egyik pillanatról a másikra képesek bárkitől kikapni. A holland annak ellenére tarthatta meg az állását, hogy még csak a csoportjukból sem jutottak tovább a Bajnokok Ligájában.

Nehéz elképzelni, hogy egyáltalán az Európa-ligában ott legyenek, ami súlyos veszteséget termelhet az eddig is jelentős adósságot felhalmozott klub számára. Egy olyan klubról beszélünk, aminél nincs nagyobb, ám ehhez képest Ten Haggal mélyebbre és mélyebbre süllyednek. Már a Nottingham Forest is legyőzte őket, és az új vezetőség ez sem volt elég ahhoz, hogy azonnal menessze a menedzsert. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„Természetesen ők (INEOS) ismernek engem, és tudják, ha megvan az a csapat, ami rendelkezésre áll, akkor az eredmények is jönni fognak. A topcsapatok ellen már bizonyítottunk, hogy képesek vagyunk fej-fej mellett haladni.” – fogalmazott Ten Hag, aki figyelmét talán elkerülte az is, hogy a Liverpool totális dominanciát mutatott ellenük, hiába lett döntetlen az eredmény.

„Meggyőződésem és erős a hitem abban, hogy előreléphetünk ezzel a csapattal, és a mostaninál nagyobb állandóságot érhetünk el. Ez a projekt része. Tavaly túlteljesítettünk, idén pedig eddig alulteljesítettünk, szóval jobban kell teljesítenünk. Fel kell nőnünk ehhez, és nekem kell vezetnem ezt a folyamatot.” – idézte Ten Hagot az ESPN.

„Tudom, hogy amikor a sérült játékosok visszatérnek, biztos vagyok abban, hogy ez az oldal erősebb lesz. Világosnak, klinikusnak kell lenni, és elemezni mindezt. Egy dolog világos, mégpedig az, hogy nem nyújtunk konstans teljesítményt. Meg tudjuk verni a liga legjobb csapatait, de a többiek ellen is veszítünk, és a mai nap is egy volt ezek közül.”

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.