Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

Valóban jót tesz, ha kiiktatunk minden szénhidrátot az étrendünkből, vagy ha teljesen megvonjuk magunktól kedvenc ételünket?

Az inaktív életmód különösen a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát növeli.

Újabb tanulmány látott napvilágot arról, hogy a napi rendszeres testmozgás elősegíti közérzetünk felélénkülését és egészségünk megőrzését.

Kutatók bebizonyították, hogy jótékony hatással van a bélflórára, illetve az immunrendszerre, ha gyakran sportolunk.

Az Eurostat által közölt legfrissebb adatokból kiderült, a magyar állampolgárok 7,7 százaléka sötét lakásban éli mindennapjait.

Szakértők figyelmeztetnek, akkor cselekszünk a legjobban, ha halálos ágyukon lévő szeretteinket családi körben búcsúztatjuk.

Főként egzisztenciális nehézségek miatt egyre több férfi tárcsázza fel a lelkisegély-vonalakat, a romlás egyrészt a koronavírus-járvány megfékezése miatt bevezetett lezárások következményeként is értékelhető.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ egy fényképen szemlélteti a csapvíz, valamint az ásványvíz legfontosabb előnyeit és hátrányait.

A magyarok körében az érszűkület, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, valamint a szívritmuszavar sajnos előkelő helyen szerepel a szív-érrendszeri betegségek listáján, amelyeket jó, ha időben kezelünk.

Az őszi járványszezonhoz közeledvén egyre fontosabb, hogy megőrizzük immunrendszerünk stabilitását, amit gyümölcsök és zöldségek hiányában C-vitamin kapszulák révén tehetünk meg.