Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,84 Ft
Euró
379,82 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
42,092 $

Nem mindennapi életmód: lakókocsiból sátorba költözött egy ausztrál család

A közösségi médiás oldalukon megosztott fotók, videók alapján úgy tűnik, nem is lehetnének boldogabbak.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ausztrália és Óceánia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Daily Mail szerint a nyugat-ausztráliai Perth Hillsből származó család tagjai, a 32 éves Bohannah és a 35 éves Tye Gerritsen még 2018-ban döntöttek úgy, hogy három gyermekükkel (Indiana, Archer és Olive) lakókocsiba költöznek, mert szerették volna bejárni az országot.

Ám azóta a lakókocsit egy sátorra cserélték le, és a közösségi médiás oldalukon megosztott fotók, videók alapján úgy tűnik, nem is lehetnének boldogabbak. A szülők a kezdetektől büszkén mutatják be nem mindennapi életmódjuk egy-egy pillanatát, amit számos követőjük irigyel – szúrta ki az Index a New York Post beszámolóját. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Az édesanya egyik videójában megosztotta, mindig is valami hasonló kalandról álmodozott, ami néha „egy kicsivel több erőfeszítést igényel, de megéri”. Hozzátette, gyermekei is nagyon élvezik mindezt, különösen amikor a homokos parton, a tábortűz mellett készítik el a vacsorájukat.

„Egy év egy sátorban – ti bevállalnátok? Ezek után szerintem bármire képesek leszünk együtt”

– jegyezte meg a videóban.
@thesimplefolk_ when camp life looks like this ✨ #tentlife #letscamptogether #dreamstate #family #campinspo #belltent #roadtripaustralia ♬ original sound – bohannah

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a 31 éves Conrad Kirk és párja, Nicole McCarthy még 2021-ben vásárolt egy emeletes buszt, amelyet először kerekeken guruló nyaralóvá szerettek volna alakítani. Ám később úgy döntöttek, állandó lakhelyükké teszik, s a négy gyermeküket is beköltöztették.