Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

AKTUÁLIS

AKTUÁLIS

További Hírek

Eladósorba került Budapest ikonikus kifőzdéje

Tavaly ősz óta kényszerűségből többször be kellett zárniuk ideiglenesen, és most már valószínűleg ki sem nyitnak többet.

Bezárt egy ikonikus élelmiszerbolt Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Hírlap 1970-ben tudósított arról, hogy a Dózsa György út 4. szám alatt megnyílt a Csemege Kereskedelmi Vállalat ABC-áruháza, amit hamar megszerettek a helyiek.

Mégis nyitva maradhat a főváros egyik legkedveltebb fürdője

A Gellért szálló felújításáig a gyógyfürdő sem zár be.

Egyre több patika zár be Magyarországon, mielőbb lépni kell az ügyben

A folyamat azért gyorsult fel, mert speciális, degresszív árrésszabályozás van a gyógyszer-kiskereskedelemben, de a szakemberhiány és az energiaár-emelkedés sem kímélte a szektort.

Óriási viharok sújtják az USA nyugati részét, több nemzeti parkot is be kellett zárni

A Yosemite-völgy alján kedden 40 centiméteres hóvastagságot mértek, s utoljára 1969-ben, ugyanezen a napon regisztráltak hasonló adatokat a területen.

Gyomorforgató állapotok: több mint 50 idősotthont zártak be Romániában

A bentlakók lejárt szavatosságú élelmiszereket kaptak, ráadásul koszos és egészségtelen helyiségekben szállásolták el őket.

Az elszálló árak miatt újabb ikonikus hely húzza le a rolót, ezúttal Nógrád megyében

Hozzátették, az árakat semmiképp sem szerették volna az égbe emelni, ezért nehéz döntésre kellett elszánniuk magukat.

Rájár a rúd a Lidl-re: pénzbüntetés megfizetésére és 38 üzlet bezárására kötelezik Romániában

Többek között olyan problémák merültek fel, mint a penészes zöldségek és gyümölcsök értékesítése; lejárt szavatosság; csomagolatlan pékáru poros, szennyezett ládában.

Kiderült, miért zár be a nyíregyházi Electrolux-gyár, és mi lesz a dolgozók sorsa

A döntés nem érinti a vállalat tevékenységét Jászberényben, továbbá a termékek kiszállítása kapcsán sem lesz probléma.

Jövőre bezár a világ legjobb éttermének tartott Noma

Kiemelték, hogy az étterem 2025-ben „gigászi laboratóriummá alakul, úttörő konyhai kísérletek tesztkonyhájává változik, amely élelmiszeripari innovációkon és új ízek kifejlesztésén dolgozik”.