Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Már télen új játékost igazolhat a Liverpool Matip helyére

Tervben volt egy középhátvéd szerződtetése, de Matip sérülése felgyorsíthatja az eseményeket.

MTI/EPA/TIM KEETON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Joel Matip súlyos sérülést szenvedett a Fulham elleni bajnokin, a 32 éves játékos elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt a szezon hátralévő részében már nem számíthat rá Jürgen Klopp.

Habár Matip nem a legfontosabb láncszem, kiesése így is problémát jelenthet a Liverpool számára, a német-kameruni játékosnak pedig valószínűleg új csapat után kell néznie, ugyanis nyáron amúgy is lejárna a szerződése. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Liverpool nyáron szeretett volna új középhátvédet igazolni, többek között Goncalo Inacio, Lucas Beraldo, Piero Hincapie, Nico Schlotterbeck és Arthur Theate is a kiszemeltek között volt – írja a 90min.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy már télen lépniük kell, a legideálisabb jelölt pedig Jonathan Tah lehet, aki a Bundesliga meglepetéscsapatából, a Bayer Leverkusenből érkezhet januárban.

Mellette akár még a Fluminense védekező középpályása, André is csatlakozhat, ám könnyen lehet, hogy ketten már nem férnének bele a téli anyagi keretbe. Mindenesetre a Liverpoolnak a későbbiekben még komoly gondot okozhat egy sérüléshullám, amire fel kell készülniük.