Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Sztárban Sztár: óriási név esett ki vasárnap este, nem folytathatja

Fotó: Instagram/Till Attila
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a Sztárban Sztár negyedik élő adása, ami egyúttal azt is jelentette, hogy valakinek búcsúznia kellett a versenytől.

A Sztárban Sztár 2023-as évada fénysebességgel halad előre, és már négy versenyzőtől elköszönt a mezőny. Az első két élő adásban igen komoly meglepetés született, míg Nemazalány akkor búcsúzott, amikor a legjobb volt.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ezek után érdekes volt látni a verseny alakulását, vajon kik lesznek azok a versenyzők, akik bajba kerülnek. Több olyan produkciót is láthattunk, amik meglepetést okoztak, hol pozitívan, hol negatívan.

Az viszont, amit Gubik Petra megint letett a színpadra, a Sztárban Sztár történetének egyik legerősebb előadása volt. Rúzsa Magdi énekesnőt utánozta Petra, és már az első hangból tudni lehetett, hogy ezt a napot is ő fogja vinni.

Mindenki állva tapsolt a stúdióban, Lékai-Kiss Ramóna könnyei is eleredtek, csak kereste a szavakat a zsűri. Egészen hihetetlen volt Petra Rúzsa Magdiként, megérdemelten duplázott, mivel egy héttel ezelőtt is övé volt az első hely, akkor Nótár Maryként.

Judy viszont minden eddiginél több kritikát kapott, amivel az utolsó helyre került. Még váratlanabb volt Oláh Ibolya szereplése Miley Cyrusként, ami hangban és előadásmódban sem győzte meg a zsűrit, illetve a közösségi médiát hamar ellepték a kritikák.

A zsűri a szabályok szerint az utolsó három versenyző közül egyet választhatott, aki elkerüli a veszélyzónát. Judy, Kiss Ernő Zsolt és Trap Kapitány álltak ott, míg a többiek továbbjutottak a következő hétre. Nem meglepő módon Trap Kapitány kapta a legtöbb voksot, így Judy és Kiss Ernő Zsolt közül került ki a legújabb kieső. A legkevesebb voksot végül az énekesnő kapta, aki sokkal hamarabb távozott a műsorból, mint azt gondolhattuk volna.