Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya Miley Cyrusként lépett színpadra, repkedtek a kritikák

Oláh Ibolya a negyedik élő adásnak is nagyon nagy elánnal futott neki, és mint mindig, mindent beleadott, de ez most nem úgy sikerült, mint várták.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Ibolyát nem kell félteni, ha kihívásokról van szó, emiatt is áll neki olyan jól a Sztárban Sztár. Már az indulás előtt sejteni lehetett, hogy ott lesz a favoritok között, és rögtön napi győztesként mutatkozott be a műsorban.

Nagyon nagyot alakított, és később is hozta a kötelezőt, bár elismerte, nagyon fáradt, akárcsak a többiek. Úgy tűnik, a tánc mégis jól áll neki, és rájött, hogy igenis tud táncolni, aminek még nagy hasznát veheti. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Most, hogy visszatért, sokan azt várják, képernyőn marad, de ezt nem tudja garantálni. Szerinte benne van a pakliban, hogy ismét eltűnik, de talán most más les a helyzet, köszönhetően a Sztárban Sztárnak is.

Az eddigi legnagyobb kihívás várt rá Miley Cyrusként, aki szinte mindenben távolabb áll tőle. Emiatt is volt érdekes látni azt, hogy mennyire alakul át, mit kezd ehhez az abszolúte más karakterrel.

Marics Peti is megjegyezte, Miley Cyrus hangját nemigazán hallotta vissza, míg Papp Szabi sokkal többet várt a daltól. Tóth Andi ugyancsak látta, hogy Ibolya nem érezte magát komfortosan, és hangban is voltak nagyobb differenciák. Andi és Szabi 7 pontot adott, amivel jelezték, hogy ennél volt már sokkal jobb is az énekesnő.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.