Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya elismerte, nagyon-nagyon fáradt

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya is nagyon fáradt, ám még mindig sok van hátra, és ezen a hétvégén Miley Cyrus bőrébe bújik.

Folytatódik a Sztárban Sztár, és bár mindenki marad a helyén, Tóth Andi tett egy olyan bejelentést csütörtökön, ami sokakat sokkolt, ugyanis befejezi az éneklést. Ez valószínűleg még téma lesz egy ideig, ahogyan a vasárnapi adásban is.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Oláh Ibolya szintén tagja a csapatnak, pontosabban mondva a mezőnynek, és legutóbb szintén nagyot alakított, akkor Bruno Marsként. Pozitív visszajelzéseket kapott, már csak a táncot illetően is, amit ugyancsak lehozott.

Ibolya korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeret táncolni, de akkor még nem tudhattuk, hogy valójában nagyon is tud. A TV2 kamerái előtt árulta el, soha nem volt példa arra, hogy ebben a formában próbálja ki a táncot.

„Mindig az az idétlen táncolásom volt, de… Nagyon-nagyon jó Anikó, ügyesen megtanítja.” – dicsérte a TV2 koreográfusát, aki évek óta dolgozik együtt a csapattal, és az egyik legjobb szakember.

Azt mondja, nagyon-nagyon fáradt, de szerinte mindenki más is így van ezzel, viszont keményen készül, igyekszik mindent beleadni. Nem lesz könnyű dolga, ezen a hétvégén Miley Cyrust alakítja, akit dögös csajnak tart, mindig nagyon csinos és hatalmas magassarkúban járkál, emiatt biztos benne, hogy ő is ezt fogja tenni a színpadon.