Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Sztárban Sztár: Judy most először több kritikát és kevés pontot kapott (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Judy még hosszú időn át lehet tagja a Sztárban Sztár mezőnyének, a nézők imádják, és sokan szavaznak rá.

Judy nagyon színes és érdekes tagja a Sztárban Sztárnak, amire lelkileg is szüksége lehetett, mivel a magánéletében mostanában bőven voltak kihívások. Igazi profiként mindezt nem viszi a színpadra, és láthattuk, hogy Cserháti Zsuzsaként is milyen erős volt.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Egy héttel ezelőtt Oláh Ibolyát alakította, akivel remek barátnők lettek, így testközelből figyelhette a Megasztár felfedezettje, ahogyan a versenytársa őt formálja meg a harmadik élő adásban. Mindketten továbbjutottak, Ibolya például Bruno Marsként tette ezt meg, teljesen megérdemelten.

Judy igazán élvezi a show-t, a felkészülést, ami számára is fárasztó, miközben a saját karrierjére is koncentrál. Ettől függetlenül legutóbb is úgy vágott neki a negyedik élő adásnak, mint az elsőnek, csak úgy sugárzott a színpadon.

Judynak ezúttal Becky G bőrébe kellett bújnia, aki egy teljesen más stílus, mint akiket eddig előadott. Ráadásul nagy feladatot kapott azzal, hogy elsőként lépett színpadra, de cserébe nagy show-t csinált a táncosokkal.

Judy most először kapott több negatív kritikát a zsűritől, akik hiányolták az életérzést, hiába hozta hangban Becky G-t. A tánccal és az energiával nem voltak kibékülve, ami a pontokban is meglátszott.