Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Sztárban Sztár: Judy most először több kritikát és kevés pontot kapott (videó)

Judy még hosszú időn át lehet tagja a Sztárban Sztár mezőnyének, a nézők imádják, és sokan szavaznak rá.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Judy nagyon színes és érdekes tagja a Sztárban Sztárnak, amire lelkileg is szüksége lehetett, mivel a magánéletében mostanában bőven voltak kihívások. Igazi profiként mindezt nem viszi a színpadra, és láthattuk, hogy Cserháti Zsuzsaként is milyen erős volt.

Egy héttel ezelőtt Oláh Ibolyát alakította, akivel remek barátnők lettek, így testközelből figyelhette a Megasztár felfedezettje, ahogyan a versenytársa őt formálja meg a harmadik élő adásban. Mindketten továbbjutottak, Ibolya például Bruno Marsként tette ezt meg, teljesen megérdemelten. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Judy igazán élvezi a show-t, a felkészülést, ami számára is fárasztó, miközben a saját karrierjére is koncentrál. Ettől függetlenül legutóbb is úgy vágott neki a negyedik élő adásnak, mint az elsőnek, csak úgy sugárzott a színpadon.

Judynak ezúttal Becky G bőrébe kellett bújnia, aki egy teljesen más stílus, mint akiket eddig előadott. Ráadásul nagy feladatot kapott azzal, hogy elsőként lépett színpadra, de cserébe nagy show-t csinált a táncosokkal.

Judy most először kapott több negatív kritikát a zsűritől, akik hiányolták az életérzést, hiába hozta hangban Becky G-t. A tánccal és az energiával nem voltak kibékülve, ami a pontokban is meglátszott.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.