Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Sztárban Sztár: Gubik Petra Rúzsa Magdit utánozta, világklasszis volt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gubik Petra rengeteget készült a negyedik élő adásra, és igyekezett megugrani a lécet, ezúttal egy teljesen más szerepben.

Gubik Petra akár favorit is lehet a Sztárban Sztár 2023-as évadában, amit már bizonyított is. Sokan kedvelik a karakterét, a hangszínét, és azt, ahogyan hozzááll a dolgokhoz, de emellett teljesítenie is kell.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Egy héttel ezelőtt Nótár Maryként akkorát ment, mint csak kevesen a Sztárban Sztár történetében. A dicséretek nem maradtak el, akárcsak a maximum pontszám, és nem is lehetett kérdés, ki lesz a napi győztes.

Petra élvezte a produkciót, és rendkívül hálás volt Marynek, aki személyesen foglalkozott az énekesnővel. Meg is lett ennek a hatása, mert a versenyző egészen elképesztő teljesítményt nyújtott.

A negyedik élő adásban is legalább akkorát ment, mint azelőtt. Megint csak megtiszteltetés érte, hiszen Rúzsa Magdit, Magyarország egyik legnagyobb énekesnőjét utánozhatta, és olyan hanggal tette ezt meg, hogy Kökény Attila is rögtön felkapta a fejét, már az első hangok hallatán.

Mindenki állva tapsolt a stúdióban, több mint megugrotta a lécet Petra, aki 50 pontnál is többet érdemelt. Marics Peti azt mondta, leesett a vércukra, annyira megdöbbentően jó volt a produkció. Attila kiment a színpadra, és kezet csókolt az énekesnőnek, aki ekkor már könnyezett a meghatottságtól. Lékai-Kiss Ramóna szintén sírt, és Tóth Andit is mélyen meghatotta a dal, az előadás módja, a teljesítmény és a hang.