Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Eddig nem látott felvételen Szoboszlai brazilos gólja Montenegró ellen

Szoboszlai Dominik úgy ment végig a montenegrói védőkön, mint régen a szobájában a felállított bóják között.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j2) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominikek nincs igazán gyenge pontja, hiszen gólerős, technikás, gyors, védekezésben is erős, és ami talán a legfontosabb, fejben is top. Ezek mind olyan tulajdonságok, amikkel egyszerre csak kevés futballista rendelkezik.

Dominik sok dicséretet kap a montenegrói sikert követően, és természetesen Marco Rossi szövetségi kapitány is magasan értékeli a tehetségét. Nagy potenciál van benne és mindent megtesz azért, hogy a válogatott és a Liverpool jól szerepeljen. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Nagyon sok fiatalra van hatással, és minden jel arra mutat, hogy szép csendben világklasszissá vált. Egyre több irigye van, a magyarok között is, ami szomorú, hiszen támogatniuk kellene a honfitársukat.

Sajnálatos módon ez igencsak jelen van az országban, de Szoboszlai hozza a tőle elvárt szintet, nem helyez magára plusz nyomást. Ami pedig az első gólját illeti Montenegró ellen, egyenesen brazilos volt.

A védők azt sem tudták hirtelen, merre van előre, miközben Szoboszlai már a gólörömén gondolkozhatott. Alább egy, a pálya szélén rögzített felvételen is megnézhetjük a nagy találatot a Puskás Arénából.