Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Újabb érdekességek derültek ki Szoboszlai Dominikről

Kifejezetten erős Szoboszlai Dominik végsebessége, ezzel is ott van a legjobbak között a Premier League-ben.

Fotó: A gólszerzõ Szoboszlai Dominiknak (b3) gratulálnak csapattársai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik élete egyik legszebb gólját lőtte meg Montenegró ellen a magyar válogatott színeiben. Öröm volt nézni, ahogyan a montenegrói védelem csak kereste a labdát, majd a hálóban kötött ki a labda.

Marco Rossi is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a Liverpool sztárjáról, aki szerény maradt. A szerénysége is csak előrébb viszi őt, és ha nem szenved sérüléseket a pályafutása során, pár éven belül olyan szinten lesz, amiről évtizedek múlva is beszélni fognak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Reméljük, így lesz, mert Dominik megérdemli, aki fiatalok százezreire van hatással, nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon, akik megkedvelik a karakterét. Angliában is sokan viselik már a mezét, és ez csak a kezdet.

Az is beszédes, hogy a Premier League egyik leggyorsabb játékosa, minimális különbséggel maradt el az első helytől, de ez még változhat. Mivel még mindig csak 23 esztendős, a sebessége is tovább fejlődhet, különösen ilyen edzésmunka mellett.

Szoboszlai a Wolverhampton ellen akkora sprintet vágott le, hogy még követni is nehéz volt. A közösségi médiában is sokan szeretik, nem lehet belekötni a személyiségébe, ahogyan a játékába sem.