Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Videón Szoboszlaiék fordítása az angol bajnokságból

A Brighton ugyan ideje korán megszerezte a vezetést a Szoboszlai Dominiket is soraiban tudó Liverpool ellen, végül pontok nélkül távoztak az Anfield Roadról.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik az eddig megszokottakhoz hasonlóan ott volt a Liverpool kezdőcsapatában a Brighton ellen vasárnap délután. Fontos mérkőzés volt ez, mivel a Manchester City és az Arsenal egymás ellen játszott. Klopp sem tehette meg, hogy pihenteti a játékosait, hiába vannak még harcban az Európa-ligáért.

Szoboszlai végül 90 percet volt a pályán, jól játszott, bár ez nem okozhat meglepetést. A két válogatott mérkőzés jót tett neki, és megint hozzájárult ahhoz, hogy a Liverpool nyugodtan pihenjen le éjszaka. Ugyan a a Brighton megszerezte a vezetést az első percekben a Manchester United egykori reménységének góljával, ez csak arra volt elegendő, hogy izgalmasabbá váljon a mérkőzés. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Először Díaz köszönt be a 27. percben, majd Salah is meglőtte a szokásos gólját a 65. percben. Erre végképp nem volt válasza a Brightonnak, viszont legalább megszorongatták a listavezetőt, ugyanis az Arsenal nem tudta legyőzni a Manchester Cityt, ami hosszú távon igencsak sokba kerülhet számukra.

A Manchester City maradt a harmadik, és már 3 pont a differencia, nem 1. Minden idők legszorosabb hajrája lehet ez a három topcsapat között, és ugyan a City áll jelenleg a legrosszabbul, hamar fordulhat a kocka. Az Arsenal hátránya sem sokkoló, mindössze 2 pont, ami egy forduló alatt ledolgozható.

A Liverpool mérkőzésének látványos összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg. Szoboszlaiék hamarosan ismét pályára lépnek, április 4-én a Sheffield Unitedet fogadják, és nem kizárt, hogy gálát fognak rendezni a szinte biztos kieső csapat ellen, akikre nehéz 90 perc várhat.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.