Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Videón Szoboszlai hatalmas helyzetei a Manchester United ellen

Kisebb csoda, hogy a magyar klasszis nem talált be a Manchester Unitednek az Old Traffordon vasárnap délután, ami részben Onanán, részben pedig a balszerencsén múlt.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A vártnak megfelelően Szoboszlai Dominik ott volt a Manchester United elleni kezdőben a Liverpool színeiben. Klopp egyik legfontosabb láncszeméről van szó, és bárki is legyen az utód, Szoboszlainak mindenképpen a pályán kell lennie, mert extra hatással van a játékra.

Ez a Manchester United ellen is visszaköszönt, és még 20 perc sem telt el, Szoboszlai több gólt is szerezhetett volna. Hiába nem csatár a magyar válogatott csapatkapitánya, egyértelműen ő volt a legveszélyesebb a kapura, és a Manchester United kapusának, Onanának egy igazi bravúrt is be kellett mutatnia emiatt. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Hasonlóan fordulatot volt ez a mérkőzés, mint nem is oly rég az a kupatalálkozó, amit a két csapata vívott egymással az FA-kupában. Akkor is ki tudott babrálni a Liverpoollal az United, és lehetséges, hogy ez a 2-2-es döntetlen hosszú távon nagyon sokba kerülhet. Klopp is alig hitt a szemeinek, hogy Szoboszlai labdája végül nem a hálóban kötött ki.

Fernandes félpályás gólja pedig egyenesen sokkolt a Liverpool közönségét, és a játékosok is kissé megzavarodhattak ettől. Szükségük volt pár percre, hogy rendezzék a soraikat, majd jött az újabb United-álomgól. Hiába vezetett a Liverpool és a Manchester United, egyik fél sem tudta megtartani az előnyét.

Ezzel csak még szorosabbá vált a bajnokság, ugyanis az Arsenal és a Liverpool is 71 pontos, addig a Manchester City mindössze 1 ponttal számol kevesebbet, míg a Manchester United csak a 6. helyen áll 49 ponttal a 60 pontos Aston Villa mögött, akik egy meccsel többet játszottak, de így is óriási az előnyük. Szoboszlai helyzeteit és Fernandes félpályás gólját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.