Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Szentkirályi Alexandrának elege van: A budapestiek fizetik a milliárdos Gyurcsány-számlát

Szentkirályi Alexandrának már nagyon elege van Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely irányításából, véget vetne ennek a korszaknak.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök olyannyira bizakodó a közelgő választások előtt, hogy szerinte Karácsony Gergelynek bukovári van, míg Dobrev Klára azt mondja, Gyurcsány Ferenc nem akar újra az ország vezetője lenni. Ebben sokan kételkednek, miközben a DK vezetője jobboldalinak nevezte a Tisza Pártot, addig Magyar Péter szerint Dobrevék pártja a „kék” Fidesz.

Megy az adok-kapok, most épp Szentkirályi Alexandra osztotta ki Gyurcsányt és Karácsony Gergelyt, akik szerinte egyértelműen összedolgoznak Budapest kárára. Már Karácsony is beleállt Magyar Péterbe, aki semmi esélyt nem lát arra, hogy valaha is együttműködjön velük, de más pártokkal sem akar koalícióra lépni.

„A budapestiek fizetik a milliárdos Gyurcsány-számlát. Öt év alatt 842 millió forintot fizetett ki Karácsony Gergely a budapestiek pénzéből csak a 18 legismertebb Gyurcsány-fiókának.” – fogalmazott Szentkirályi a legújabb posztjában a Facebook oldalán, ami a kampányának egyik fő platformját képezi.

„Ez az évi útfelújítási alap háromszorosa, a köztisztaságból elvont 2 milliárd közel fele, az állat-egészségügyre költött források négyszerese. Ez csak az az összeg, ami átláthatóan és nyilvánosan kideríthető volt. A 42 Karácsony-tanácsadó évi 406 milliója szintén külön tétel.” – tudhattuk meg a bejegyzésből.

Szentkirályi szerint mindez egy budapesti lakosnak különösen megérte, méghozzá Karácsonynak, aki továbbra is vezeti a közvélemény-kutatásokat, de a valóság sokkal szorosabb lehet a következő héten. „Megisszuk a levét a Gyurcsány-korszaknak Budapesten, egyedül egyvalaki nem: Karácsony Gergely. Ő saját pozíciójának megőrzéséhez boldogan választotta 842 milliószor Gyurcsányt a budapestiek helyett. Ebből elég volt! Karácsony úgy akar jövőt adni Budapestnek, hogy a múlt embereit tartja a Városházán. Karácsonyt le kell váltani!”

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.