Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, „nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről”.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán kedden közzétett bejegyzésében közölte, „nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről”.

A kormánypárti politikus és a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a posztban közölte, a március 1-től bevezetett új tarifarendszer eredményeként a MÁV-Volánbusz csoport dolgozói a teljes országban érvényes országbérletet igényelhetnek 1250 forintért, így jelenleg Budapesten is ingyenesen vehetik igénybe a BKK járműveit. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A közösségi médiában közzétett bejegyzésében arra kérte Lázár János építési és közlekedési minisztert, hogy a BKK-BKV csoport munkatársai is legyenek jogosultak ugyanezen az áron országbérletet igényelni a jövőben.

Szentkirályi a bejegyzésben azt is megjegyezte, szerinte igazságos és helyes gondolat, hogy a fővárosi közlekedési szolgáltatóknál dolgozó munkatársak a MÁV-Volánbusz csoport dolgozóihoz hasonló kedvezményben részesüljenek.

Végezetül kijelentette, óriási feladat hárul a fővárosi közlekedési rendszer működtetésért felelős BKK-BKV csoport 15 ezer elkötelezett dolgozójára, majd megköszönte munkájukat, Budapesten pedig változást sürgetett.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.