Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,516 $

Szandi 29 éve hagyta el a szülői házat, hogy odaköltözzön élete szerelméhez

Jelentős a korkülönbség Szandi és a szintén ismert zenész párja között, de hiába a kritikák, a szurkálódások, az idő őket igazolta.

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandi szenzációsa néz ki, és 47 évesen is olyan formában van, mint sokan mások 20 évesen sem. Rendkívüli vonalakat hozott össze, amire joggal lehet büszke, mi pedig rá, hiszen tudjuk jól, hogy ez mekkora munkát jelent. Nőként ráadásul minden nehezebb, a hormonok is másképpen működnek, különösen szülés után.

Bogdán Csaba, aki szintén nyáron látta meg a napvilágot, 1960-ban született, tehát idén ünnepeli a 64. életévét. Ez a közel 20 év korkülönbség sem állhatott közéjük, nagyon jól működnek együtt, és igazi szerelem az övék, ami életük végéig tart. Minden próbát kiálltak az évtizedek alatt, és mint azt fentebb is jeleztük, az idő valóban őket igazolta. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

29 évvel ezelőtt jött el a nagy pillanat, amikor Szandi nagyon fiatalon döntött úgy, hogy új életet kezd, és korán elhagyja a szülői házat, ahol imádott lenni, de még inkább vágyott arra, hogy összekösse Csabával az életét. Kettejük élete és a karrierjük is összefonódott, azóta pedig családot alapítottak, amiért mindketten hálásakl.

„Ma 29 éve, hogy egy csodálatos közös síút után úgy döntöttem, elhagyom a szülői házat és odaköltözöm Csabihoz.” – írta egy korábbi posztjában Szandi, aki boldogan hagyta el a szülői házat, és költözött oda szeretett párjához, aki élete szerelme, még ha ebben sokáig nem hittek az emberek, a rosszakarók.

Szandi élete legjobb döntése volt, hogy elhagyta a szülői házat, és odaköltözött a párjához, akivel úgy döntöttek, hogy havas körülmények között ünnepelnek. „Életem legjobb döntése volt! Most Murauban ünnepeljük meg ezt a gyerekekkel. Adjon a jó Isten még sok évet nekünk együtt továbbra is ilyen egészségben, összetartásban és szeretetben!”

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.