Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Szalai Ádám a Mainz döntése ellenére maradni akar – mondja a tanácsadója

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Még mindig nem ért véget a történet Szalai Ádám és a Mainz között, amire már a nemzetközi média is felkapta a fejét.

Még mindig nem ért véget a történet Szalai Ádám és a Mainz között, amire már a nemzetközi média is felkapta a fejét.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A liner.hu is beszámolt Szalai Ádám furcsa helyzetéről a Mainznál, ahol már nem számítanak rá a jövőben, és állítólag ehhez nem a magyar válogatott teljesítményéhez van köze. A szerződésben foglalt fizetés egy részének elmaradása lehet a konfliktus.

A németek hivatalosan azt mondták, hogy Szalai már nem szerepel a csapat tervei között, és jobb, ha egy új klubot keres magának. Szerdán a csapattársak emiatt nem is edzettek, kiállván a magyar támadó mellett.

Ezzel pedig csak tovább gördült az ügy, aminek még mindig nincs vége. Pénteken a tanácsadója azt mondta, hogy Ádám a klubjánál akar maradni, független attól, hogy a csapat tájékoztatása szerint a játékos, akinek a szerződése 2021-ig érvényes, felfüggesztésre került.

Oliver Fischer a CNA hasábjain és a német médián keresztül azt mondta, ragaszkodnak az álláspontjuk, és ennek értelmében Szalainak joga van ott lenni a jövő héti edzéseken. „Nem fog új klubot keresni. A Mainz és a csapat részének érzi magát.”

A szerdai tiltakozás után csütörtökön összeült a vezetőség, hogy megvitassák a kialakult helyzetet, amire talán ők sem számítottak. A Mainz szombaton a VfB Stuttgart ellen fog pályára lépni, de nehéz elképzelni, hogy a magyar válogatott egyáltalán a cserék között lehet.

Suarez állítólag komoly botrányra készült egy barcelonai e-maillel