Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Szabó Zsófit is lenyűgözte Sarka Kata megjelenése a Miss World Hungary-n

Sarka Kata akár a Miss World Hungary versenyzője is lehetne, rendkívül csinos, és Szabó Zsófit is lenyűgözte a megjelenése.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata nagy rajongója a divatnak, egy nagyon igényes nő, aki nemcsak szereti a divatot, hanem otthonosan is mozog ebben a világban. Akár stílustanácsadó is lehetne, olyan ügyesen forgatja a szettjeit, és gyakorlatilag soha nem látni ugyanabban az összeállításban, többek között erre is figyelmet fordít.

Az elmúlt időszak egyik legjobb összeállításában láttattuk viszont, ezúttal a Miss World Hungary 2024-es eseményén, ugyanis hamarosan ismét útjára indul Magyarország legismertebb szépségversenye, ami nemzetközi szintű. Azok, akik bejutnak a legjobbak közé, jó eséllyel pályáznak egy modellkarrierre. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

A verseny különlegessége, hogy nemcsak a nagyon fiataloknak adják meg a lehetőséget, és nem a vékony lányok vannak állandó középpontban. Ez máris egy szélesebb palettát tesz elérhetővé, és megmutatja, hogy igenis, azok a nők is topnők tudnak lenni, akik más genetikával a rendelkeznek, mert a vékonyság sok esetben az.

Kata tökéletes formában van, rendkívül fitt, érdemes összehasonlítani a tavalyi fotóit az ideivel, bár akkor is azt gondoltuk, hogy nincs ennél feljebb. Most bizonyította, hogy mégis van, és hozzá hasonlóan Rogán-Gaál Cecília is topon van, aki szintén fontos szereplője a Miss World Hungary-nek.

Kata legújabb fotója sokakat lenyűgözött, Szabó Zsófi is megjelent a bejegyzésnél, és egy szívecskés emojival köszönt be, jelezvén, Kata rendkívül csinos, vonzó és divatos, mint általában az lenni szokott, ha róla van szó.