Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Egészen látványos edzős fotóval jelentkezett Sarka Kata

Sarka Kata is élete formájában van, amire rendkívül büszke lehet, és természetesen a hétfői nap sem maradhatott edzés nélkül.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, illetve közös barátnőjük, Niki olyan formát hoztak össze, hogy megemeljük a kalapunkat előttük. A csajok magas fokozatra kapcsoltak, és ez igencsak látszik rajtuk, érdemes megnézni az egyre kerekedő vállaikat is, ami ugyancsak azt jelzi, hogy szép úton haladnak előre.

Sok nő sajnos elköveti azt a hibát, hogy kizárólag a láb- és fenékedzésekre koncentrál. Rengetegen csak ezt csinálják, folyamatosan guggolnak, miközben a felső testük ugyanolyan, ami néhol kínos tud lenni az esztétika miatt, nem beszélve arról, hogy ez a szervezet, a test számára sem túl ideális. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Sarka Kata és barátnői szerencsére más utat követnek, és kimagasló formában vannak. A felső testüket is legalább annyira erősítik, mint a lábizmaikat, nagy ütemben haladnak előre, ami sokakból irigységet vált ki, de ezzel nem kell foglalkozni, mert az emberek egy része frusztrált, és nem hajlandóak önmagukért tenni.

Emiatt sokszor a sztárokat bántják, Tóth Gabi nem keveset tudna erről regélni, aki nemrég azt tagadta, hogy várandós lenne. Hozzá hasonlóan Lola is így tett, mert róla is elkezdték pletykálni, hogy várandós. Kata és Cecília már három gyermeket nevelnek, viszont nem feledkeztek meg saját magukról.

Rengeteg nő elhanyagolja magát, hiába lenne idejük sportolni, és ez szomorú. Katáék viszont más dimenziót képviselnek, és a legújabb edzős fotó még motiválóbb lehet a követőknek, mert nagyon jól néznek ki a csajok. A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig Kata oldalán.