Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,621 $

Sarka Kata vonzó szettje minden képzeletet felülmúl (fotók)

Amikor már azt gondoljuk, ennél vonzóbb nem lehet Sarka Kata, előáll egy olyan szettel, mely láttán bárki zavarba jönne.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata a divat és a sport szerelmese, amiket remekül hangol össze. Talán finoman fogalmaztunk, mert valójában bármelyik divatlap címoldalán el tudnánk képzelni, és lassan fitneszversenyzőként tekinthetünk rá, annyira meggyőző vonalakat hozott össze az elmúlt pár hónapban.

Már tavaly év végén sejteni lehetett, hogy készül valamire, és fogadalmat tehetett az edzései kapcsán. Sokáig szinte minden nap edzett, és azóta sem vett vissza, újabb és újabb videókat, fotókat oszt meg az edzéseiről. Ezzel példát mutat mindenki előtt, generációtól függetlenül, és sokan irigykednek is rá. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Irigykedés helyett inkább neki kell várni az életmódváltásnak, Kata megtette, aki minden eddiginél vonzóbb, csinosabb és szebb. Lassan a szavakat sem találjuk rá, és női szemmel is csak ugyanezt tudjuk mondani. Egy nagyon igényes, divatos nő, akire joggal irigykednek, mert mindezt háromgyermekes édesanyaként hozza.

Amikor valaki ennyire tudatos, az más szintre kerül, és egyre boldogabbá válik, mert a testi, a lelki és a mentális fejlődés pontosan erről szól. Kata pedig 100%-os formában van, és még hol az év vége, addig tovább finomíthat a vonalain, amik már most is abszolúte topkategóriát képviselnek, az egyik legvonzóbb híresség.

Most megint növelte a tétet, és egy dekoltázserős ruhában hívta fel magára figyelmet, amit mintha neki terveztek volna. Ha kíváncsiak vagytok Kata csütörtöki elegáns és vonzó összeállítására, akkor csak kattintsatok erre a linkre, lehet tőle tanulni.

Ennyi idejük maradt a jelölteknek leszedniük a választási plakátokat

Hamarosan minden pártnak le kell szednie a választási plakátjait, amit törvény ír elő, kezdve a meghatározott idővel, ami rendelkezésükre áll ehhez.