Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Tóth Gabi tagadja, hogy terhes lenne

Tóth Gabi egyértelművé tette, nem vár babát Papp Máté Bencétől, miközben már a boltban is gratuláltak neki az állítólagos gyermekáldáshoz.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon boldog életet él Papp Máté Bence oldalán, nemrég arról beszélt a Mokkában, hogy mennyire összeillenek, és még az értékrendjük is közös. Ugyanakkor még mindig sokan támadják őket, bár lényegesen jobb a helyzet, mint pár hónappal ezelőtt, amikor szabályosan üldözték őket a közösségi médián keresztül.

Legutóbb már olyan pletykák kezdtek el terjengeni róluk, hogy Gabi máris teherbe esett, és a második gyermekét várja. Ugyan a csúcsformában lévő énekesnő maximálisan nyitott arra, hogy több gyereket vállaljon és újra feleség legyen, nincs arról szó, hogy várandós lenne. Kategorikusan tagadta a megjelent híreket, akárcsak nemrég Curtis azt, hogy tárgyalásban áll a TV2-vel. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk.” – idézte a Blikk Tóth Gabit.

Gabi megérti, hogy eleinte sokan szkeptikusan néztek rájuk, nemigazán hittek a kapcsolatukban, de még mindig együtt vannak. „Megértem, hogy eleinte sokan szkeptikusak voltak velünk szemben, ahogyan azt is, hogy a kapcsolatunk felfordulást okozott, mert sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk”

Azt mondja, utólag a rengeteg támadásért is hálás, mert mindez még inkább összekovácsolta őket. „De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.”

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.