Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Tóth Gabi lassan a Baywatchban is szerepelhetne

Jobbnál jobb formákat mutat Tóth Gabi, a legújabb fotója láttán a Baywatch című sorozat őrtornya jutott eszünkbe.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi számára az idei év a megújulásról szólhat, ami tavaly még az elengedés és a feldolgozás volt. Teljesen normális élethelyzet, amikor az ember úgy dönt, elválik, miután már mindent megpróbáltak, amit csak lehetett. Két véglet létezik, az egyik, amikor túl hamar történik meg a válás, a másik pedig, amikor elhúzzák.

Sokan a gyerekekre fogják az időhúzást, máskor pedig a nő nem akarja otthagyni a biztos anyagi hátteret, a luxust. Ugyanakkor a végén igazán mi számítunk, a saját lelkünk, és ha azt cserben hagyjuk, teljesen mindegy, milyen anyagi körülmények között élünk, soha nem leszünk igazán boldogok. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Szerencsére Gabi és volt férje, Krausz Gábor mindig is önállóak voltak, sikeresek, így ez nem jelenthetett problémát. Az énekesnő fizeti tovább szentendrei házának hitelét, ami akár idős korában is meg lehet neki, mert szép környéken van, szeret ott lenni. Szentendre a fiatalok és az idősek számára egyaránt kiváló lakóhely.

Gabi a nyarat különösen szereti, ilyenkor lazábban öltözködhet, és mindenki láthatja, még a nagy utálók is, hogy az énekesnő szépen halad előre. Egyre formásabb, egyre látványosabb izmok jelennek meg rajta. Ha év végéig kitart, nem vesz vissza, nagyon jelentős is lehet ez a differencia, bár szerintünk már most rendben van.

A legújabb fotója láttán a Baywatch jutott eszünkbe, mintha az őrtoronyban állna, onnan figyelne. Hogy lesznek-e fürdőruhás fotói Gabinak a közösségi oldalán, nem tudni, de ha a Dancing with the Starsban fog szerepelni, akkor ott látványosabbnál látványosabb szettekben mutathatja meg magát, aktuális vonalait.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.