Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Curtis tisztázta, nem tárgyal a TV2-vel

A rapper tagadja azokat a híreket, miszerint tárgyalásban állna a TV2-vel, mert nincs erről szó, és ezzel tiszta vizet öntött a pohárba.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Curtis bármelyik csatorna számára húzónevet jelentene, egy igazi nézőmágnes, aki egykor megosztóbb karakter volt a múltban történtek miatt. Ugyanakkor már jó útra tért, de még mindig vannak, akik bántják, gyanúsítják. Ez olyasvalami, amit el kell fogadnia, hiszen ismert ember, közszereplő.

Nyilván van egy határ, amit nem ildomos átlépni, bár ezzel sokan nem foglalkoznak. Legutóbb annak kapcsán számoltunk be Curtisről, amit ő maga erősített meg, hogy életmódot vált, és lehetséges, minden eddiginél sportosabb lesz. Abszolúte megvan benne a potenciál, nem is lehet kérdés. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Előtte pedig arról írtak a lapok, hogy Curtis ismét a TV2-vel áll tárgyalásban, ezúttal nem a Megasztár kapcsán, hanem a Sztárban Sztár All Star évada miatt, amiben kizárólag korábbi versenyzők kapnak helyet a sztárok közül. Miután a rapper nem szerződött le az X-Faktor új évadára, kézenfekvő lenne egy TV2-es visszatérés a részéről.

A Dancing with the Starsra már nemet mondott, és úgy tűnik, mégsem tárgyal a Sztárban Sztárról, legalábbis jelenleg. Azt írták, hogy komoly pénzért cserébe térhet vissza a csatornához, de most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, semmi ilyenről nincs szó.

„Tegyük tisztába megint a dolgot.. Nem tárgyalok a TV2-vel! Legalább annyi lehetne az „újságírókban”, hogy felhívnak engem és megkérdeznek.” – írta az Instagram oldalán Curtis, de ez még nem zárja ki azt, hogy ne lehetne ott a mezőnyben, és rengetegen örülnének, ha ez végül megtörténne.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.